Numarul mesajelor : 9 Varsta : 37 Localizare : Ordea Data de inscriere : 10/02/2009
Subiect: BH-01-YCE dacia Oradea Mar Feb 10, 2009 10:28 pm
[b] salutare tuturor fanilor DACIA...... am reushit intr-un final sa imi fac si eu cont ...sper sa ma primitzi cu bratzele deschise...... sa va prezit si eu daciutza mea....... este o dacie din 91` refacuta de la "zero" motor de 1.3 ...cutie cu 5 trepte.....faruri cu angel eyes.....stopuri clare....shaved dors.....bad boy look vosea in2 culori...jante pe 15"..... TIN SA PRECIZEZ CA MASHINA ESTE INCA IN LUCRU.....are un bord custom amde din fibra de sticla....spoiler fatza la fel......praguri integrate...... vor urma in viitorul f apropiat.....tapitzerie custom in ton cu masina.....instalatzie electrica noua.....folii omologate....
sper sa va placa :twisted: asta ii un mic filmuletz...cu modoficarile aduse.....os a urmeze cat de curand si aprtea a 2-a [flash][/flash]
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea Mar Feb 10, 2009 11:16 pm
Masina ta e DATA DRACU (IN SENSUL BUN AL CUVANTULUI)... M-A UNS LA SUFLET CA INCA MAI EXISTA ASTFEL DE OAMENI CARE NU SPUN DESPRE DACII CA SUNT NISTE CAZANE PE ROTI SAU NISTE CARUTE. Salut si bine ai venit pe forum. Desigur ca o sa te primim cu bratele. Bafta!
leoboy VIP
Numarul mesajelor : 39 Data de inscriere : 13/01/2009
WOW. Foarte frumos realizat acest proiect , speram ca o sa lucrezi inca foarte mult la ea , sa faci masina frumoasa ! Chiar daca deja este :lol: Apropo ..... Bordul este cumva de VW Passat sau ma insel ?
Mihai24 Don't mess with me!!!
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 12/01/2009
Bine , dar seamana mult cu cel de VW Passat , mai ales usa de la torpedou Ma rog , munca o sa fie destula la Dacia asta , insa nu stiu daca prea merita sa inceapa direct cu caroseria , ca a vopsit motorul , asta ce e ? Sasiul vezi cum arata ? E plin de rugina , o sa cedeze curand ! In rest , frumos
BH-01-YCE Nou
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 37 Localizare : Ordea Data de inscriere : 10/02/2009
Subiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea Mar Feb 17, 2009 9:33 pm
tin sa lamuresk pe toata luema....ianinte de a ma apuca de vopsit...amsina a trecut prin mana unui sudor f bun...care a sudat si a inlocuit absolut tot ce era mancat la masina.......problema mea a fost ca eu am bagat-o direct la vopsit fara ai da startuld e antifonare pe dedesupt.......dar si acesta va urma cat de curand... bordul este custom made .....usa de la torpedou si consola centrala sunt de renault clio.....atasat de un bord de dacie...si unite din fibra sper sa lamuresk pe toata lumea....daca mai avetzi intrebari nu va rusinatzi...ca va raspund cu placere ..... in viitorul apropiat urmeaza o instalatie electrica noua...folii omologate......scaune golf III pe fatza...retapitzate......pe spate am deja dar trebuie retapitzate......
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea Mar Feb 17, 2009 9:54 pm
Un top speed pana acum ? ceva ? Btw , cam cat te costa acest proiect ?
DVirus VIP
Numarul mesajelor : 105 Localizare : Brasov(de obicei) Data de inscriere : 14/01/2009
Subiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea Mier Feb 18, 2009 5:04 am
Pai daca e bun motoru top speedul ar trebuii sa fie undeva pe la 150
BH-01-YCE Nou
Subiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea Mier Feb 18, 2009 7:47 pm
motorul a fost refacut total.......set motor nou......cutie refacuta....pompa benzina noua....alternator nou....electromotor nou.......cam toate is noi la motor....supapele din chiuloasa...garnitura..... va urma si un esapament nou...... pana acuma....cu tot ce am facut....spoilere bord....vopsit ....sudura.... piese.......motor si pretul masinii....undeva putin peste 2.000 e ....
BH-01-YCE Nou
Subiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea Mier Feb 18, 2009 7:49 pm
top speed nu stiu inca.....pt ca mai am de montat instalatie electrica noua....si trebe sa ii refact toate actele...(transcriere...preschimbare culoare ...omologari...etc) dar oricum...nu va fi mashina de raliu....va fi o masina de strada...si de show off
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea Mier Feb 18, 2009 8:58 pm
Masina de strada , reconditionare 2.000 euro , cred ca o sa faci treaba asta cam degeaba , pentru ca daca bagi suma aia de bani in ea , si nu-i dai in gura ... parerea mea este ca nu prea merita . Ma rog , sa zicem ca nu m-am bagat , it's your choice
BH-01-YCE Nou
stii cum ii.....una zici si alta faci....cama sa se intampla de obicei........acuma zic ca nu o sa fie birjalita....dar cand va fi gata si m-oi vedea la volan....nuc red ca m-as putea abtzine.......mai tare ma refeream ca nu va fi forjata in exes .....ca nici nu vreau sa imi bat joc de ea:)
BH-01-YCE Nou
Subiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea Dum Feb 22, 2009 12:53 pm
Masina in mare parte o stiu dupa 4tunarei, observ ca este facuta dupa gustul propietarului si in mare imi place si mie. Dar are 2 inconveniente pentru mine si anume, culoare (mi-se pare cam stridenta) si stopurile.