Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

BH-01-YCE dacia Oradea

In jos 
+3
Salieri
DVirus
BH-01-YCE
7 participanți
AutorMesaj
BH-01-YCE
Nou

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 37
Localizare : Ordea
Data de inscriere : 10/02/2009

BH-01-YCE dacia Oradea Empty
MesajSubiect: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMar Feb 10, 2009 10:28 pm

[b] salutare tuturor fanilor DACIA...... am reushit intr-un final sa imi fac si eu cont ...sper sa ma primitzi cu bratzele deschise......
sa va prezit si eu daciutza mea.......
este o dacie din 91` refacuta de la "zero" motor de 1.3 ...cutie cu 5 trepte.....faruri cu angel eyes.....stopuri clare....shaved dors.....bad boy look vosea in2 culori...jante pe 15"..... TIN SA PRECIZEZ CA MASHINA ESTE INCA IN LUCRU.....are un bord custom amde din fibra de sticla....spoiler fatza la fel......praguri integrate......
vor urma in viitorul f apropiat.....tapitzerie custom in ton cu masina.....instalatzie electrica noua.....folii omologate....

sper sa va placa :twisted: king What a Face asta ii un mic filmuletz...cu modoficarile aduse.....os a urmeze cat de curand si aprtea a 2-a [flash][/flash]
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMar Feb 10, 2009 11:16 pm

Sus In jos
DVirus
VIP
VIP

Numarul mesajelor : 105
Localizare : Brasov(de obicei)
Data de inscriere : 14/01/2009

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMar Feb 10, 2009 11:33 pm

Dc 1.3 cu 5 trepte? :shock:
Sus In jos
Salieri
Nou
Salieri

Numarul mesajelor : 19
Varsta : 35
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 09/02/2009

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMier Feb 11, 2009 1:02 am

Salut BH-01-YCE si eu sunt tot din Oradea si succes in continuare cu proiectul la masina pe care il ai propus
Sus In jos
Mihai24
Don't mess with me!!!
Mihai24

Numarul mesajelor : 132
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 12/01/2009

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMier Feb 11, 2009 5:14 pm

bun venit printre noi cheers sper sa iti placa forumul
imi place "fata" ta Razz
ai grija de ea si succes in continuare cu acest proiect
Sus In jos
https://dacia-rally.forumgratuit.ro
BH-01-YCE
Nou

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMier Feb 11, 2009 8:23 pm

din motive financiare ramane 1.3 deocamdata.......si al 2-lea motiv fiind .....urmeaza sa ma prezint la RAR.......asa ca nu are rost
Sus In jos
Cris KGS
Don't mess with me!!!

Numarul mesajelor : 94
Varsta : 74
Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 9:39 pm

Masina ta e DATA DRACU (IN SENSUL BUN AL CUVANTULUI)... M-A UNS LA SUFLET CA INCA MAI EXISTA ASTFEL DE OAMENI CARE NU SPUN DESPRE DACII CA SUNT NISTE CAZANE PE ROTI SAU NISTE CARUTE.
Salut si bine ai venit pe forum. Desigur ca o sa te primim cu bratele. Bafta!
Sus In jos
leoboy
VIP
VIP

Numarul mesajelor : 39
Data de inscriere : 13/01/2009

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeLun Feb 16, 2009 12:52 pm

respekt
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeLun Feb 16, 2009 6:02 pm

WOW.
Foarte frumos realizat acest proiect , speram ca o sa lucrezi inca foarte mult la ea , sa faci masina frumoasa ! Chiar daca deja este :lol:
Apropo .....
Bordul este cumva de VW Passat sau ma insel ?
Sus In jos
Mihai24
Don't mess with me!!!
Mihai24

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeLun Feb 16, 2009 7:24 pm

bordul e custom facut din fibra
deloc nu esti atent mariuse
:evil: Razz
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeLun Feb 16, 2009 8:38 pm

Bine , dar seamana mult cu cel de VW Passat , mai ales usa de la torpedou Smile
Ma rog , munca o sa fie destula la Dacia asta , insa nu stiu daca prea merita sa inceapa direct cu caroseria , ca a vopsit motorul , asta ce e ?
Sasiul vezi cum arata ? E plin de rugina , o sa cedeze curand !
In rest , frumos
Sus In jos
BH-01-YCE
Nou

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMar Feb 17, 2009 9:33 pm

tin sa lamuresk pe toata luema....ianinte de a ma apuca de vopsit...amsina a trecut prin mana unui sudor f bun...care a sudat si a inlocuit absolut tot ce era mancat la masina.......problema mea a fost ca eu am bagat-o direct la vopsit fara ai da startuld e antifonare pe dedesupt.......dar si acesta va urma cat de curand...
bordul este custom made .....usa de la torpedou si consola centrala sunt de renault clio.....atasat de un bord de dacie...si unite din fibra Smile
sper sa lamuresk pe toata lumea....daca mai avetzi intrebari nu va rusinatzi...ca va raspund cu placere Smile .....
in viitorul apropiat urmeaza o instalatie electrica noua...folii omologate......scaune golf III pe fatza...retapitzate......pe spate am deja dar trebuie retapitzate......
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMar Feb 17, 2009 9:54 pm

Un top speed pana acum ? ceva ? Very Happy
Btw , cam cat te costa acest proiect ?
Sus In jos
DVirus
VIP
VIP

Numarul mesajelor : 105
Localizare : Brasov(de obicei)
Data de inscriere : 14/01/2009

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMier Feb 18, 2009 5:04 am

Pai daca e bun motoru top speedul ar trebuii sa fie undeva pe la 150
Sus In jos
BH-01-YCE
Nou

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMier Feb 18, 2009 7:47 pm

motorul a fost refacut total.......set motor nou......cutie refacuta....pompa benzina noua....alternator nou....electromotor nou.......cam toate is noi la motor....supapele din chiuloasa...garnitura.....
va urma si un esapament nou......
pana acuma....cu tot ce am facut....spoilere bord....vopsit ....sudura.... piese.......motor si pretul masinii....undeva putin peste 2.000 e ....
Sus In jos
BH-01-YCE
Nou

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMier Feb 18, 2009 7:49 pm

top speed nu stiu inca.....pt ca mai am de montat instalatie electrica noua....si trebe sa ii refact toate actele...(transcriere...preschimbare culoare ...omologari...etc) dar oricum...nu va fi mashina de raliu....va fi o masina de strada...si de show off Smile
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeMier Feb 18, 2009 8:58 pm

Masina de strada , reconditionare 2.000 euro , cred ca o sa faci treaba asta cam degeaba , pentru ca daca bagi suma aia de bani in ea , si nu-i dai in gura ... parerea mea este ca nu prea merita . Ma rog , sa zicem ca nu m-am bagat , it's your choice Razz
Sus In jos
BH-01-YCE
Nou

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeVin Feb 20, 2009 6:53 pm

stii cum ii.....una zici si alta faci....cama sa se intampla de obicei........acuma zic ca nu o sa fie birjalita....dar cand va fi gata si m-oi vedea la volan....nuc red ca m-as putea abtzine.......mai tare ma refeream ca nu va fi forjata in exes .....ca nici nu vreau sa imi bat joc de ea:)
Sus In jos
BH-01-YCE
Nou

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeDum Feb 22, 2009 12:53 pm

si uitatzi si partea a 2-a a filmuletului....
https://www.youtube.com/watch?v=m9re0QjTO_c
Sus In jos
Mihai24
Don't mess with me!!!
Mihai24

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeDum Feb 22, 2009 1:43 pm

super cheers
sper s-o vedem cat de curand in miscare :twisted:
Sus In jos
Rasputin
Nou
Rasputin

Numarul mesajelor : 24
Varsta : 113
Localizare : Bucuresti,Militari-Politehnica
Data de inscriere : 20/01/2009

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitimeVin Feb 27, 2009 3:50 pm

Masina in mare parte o stiu dupa 4tunarei, observ ca este facuta dupa gustul propietarului si in mare imi place si mie.
Dar are 2 inconveniente pentru mine si anume, culoare (mi-se pare cam stridenta) si stopurile.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: BH-01-YCE dacia Oradea   BH-01-YCE dacia Oradea Icon_minitime

Sus In jos

BH-01-YCE dacia Oradea
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Tuning Show Oradea 2008
» Dacia 1810